Nieuwe website online!

Race tegen de klokHoera, na een ruime tijd van puzzelen, ploeteren en inlezen, heb ik begin november mijn geheel vernieuwde website gelanceerd. Een flinke race tegen de klok, ordenen, herschrijven, toevoegen, foto’s maken: het is gelukt. Ik ben trots op het resultaat!

In de navigatiebalk bovenaan kan je alle informatie over mijn bedrijf vinden. De categorieën die rechts in beeld staan, bevatten allerlei berichten van mij, die bijvoorbeeld gaan over de werkzaamheden die ik bij een bepaalde klant (heb) verricht, interessante boeken om te lezen en wat anderen zeggen over mij. De komende tijd wil ik die nog verder gaan vullen met berichten over mijn werkzaamheden bij andere klanten, maar ook wil ik artikelen gaan schrijven die voor jou interessant kunnen zijn. Het zal dus leuker worden om mijn website regelmatiger te bezoeken!

De afgelopen tijd heb ik veel hulp gekregen, waarvoor een bedankje op zijn plaats is. Bart, dank voor al je hulp bij het leren over WordPress en de instellingen voor mijn site. Zonder jou zou er nooit iets online gekomen zijn. Fiona Sorg voor de fantastische fotoreportage die ze heeft gemaakt, waardoor mijn site een stuk minder saai is met alleen maar teksten. De foto’s zie je vooral bij het werk dat ik kan verrichten onder het kopje diensten en in de toekomst zal ik er nog meer gebruiken bij de door mij geschreven artikelen. Froukje de Vries voor de hulp met Photoshop. Zonder jullie was ik niet tot dit resultaat gekomen. Mijn dank is groot!

Laat me weten wat je er van vindt! Ik sta open voor suggesties ter verbetering, aanvullingen, correcties!

Geplaatst in Artikelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *